SEURANMESTARUUSKILPAILUT

6.10.2018

Seuranmestaruuksista kilpaillaan marraskuussa, kouluratsastus su 18.11. ja esteratsastus su 25.11. Kutsut tulevat lähiaikoina KIPAan, jossa myös ilmoittaudutaan kilpailuihin!
Mestaruuskilpailuista kiinnostuneiden ratsastuskoulun oppilaiden kannattaa jo hyvissä ajoin keskustella opettajan kanssa osallistumisesta, ratsusta ja luokkavalinnasta. Erityisesti tämä koskee kouluratsastusta, sillä siellä kilpailujen osallistujamäärä on rajoitettu 40 ensimmäiseksi ilmoittautuneeseen! Kilpailut ovat avoimet myös muille kuin JRS:n jäsenille ja kokemuksen mukaan 40 ratsukkoa saattaa täyttyä nopeastikin. Siispä kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian kutsun julkistamisen jälkeen. Nettisivuille ja facebookiin tulee tieto kun kutsu on KIPAssa.