KOULURATSASTUKSEN RATAHARJOITUKSET 28.10

6.10.2018

Kouluratsastuksen rataharjoitukset

sunnuntaina 28.10.2018 klo 10 alkaen

Rataharjoituksissa ratsastettavat ohjelmat ovat:
Helppo C, E.B. Special
Helppo B:3
Helppo A:2
sekä vaativa B:stä alkaen vapaavalintaiset ohjelmat, kerro ohjelma ilmoittautumisen yhteydessä!

Tuomarina rataharjoituksissa on III-luokan tuomari Sirkku Vänskä. Hän antaa jokaisen suorituksen jälkeen ratsastajalle sekä mahdollisille valmentajalle ja/tai vanhemmille suullisen palautteen radasta pöytäkirjan lisäksi.

* Ilmoittautumiset ke 24.10. mennessä sähköpostitse kiira.laivuri@gmail.com

* JRS:n ratsastuskoulun opetushevosilla osallistuvat voivat ilmoittautua vasta kun ovat sopineet opettajan kanssa ratsusta ja ohjelmavalinnasta. Yksi seuran hevonen voi mennä korkeintaan 2 rataa.

* Osallistumismaksu 20,00 €, seuran hevosilla 35,00 € (hevosvuokra sisältyy)

* Maksut suoritetaan viimeistään keskiviikkona 24.10. Järvenpään Ratsastusseuran tilille              FI20 5092 0920 1069 01, BIC OKOYFIHH, viestikenttään ratsukon nimi. Vain maksamalla osallistumismaksun määräpäivään mennessä ilmoittautuminen on voimassa!

* Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 045-1288 242.

* Peruutuksen tapahtuessa viimeistään perjantaina 26.10. osallistumismaksusta palautetaan puolet, tämän jälkeen tulevista peruutuksista ei maksunpalautuksia.

* Rataharjoituksiin otetaan maksimissaan 35 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä.

* Asuna vapaa, mutta siisti ratsastusasu, turvakypärän käyttö pakollista.

* Radalla saa olla mukana raippa, hevosella saa olla suojat/pintelit ja/tai apuohjat.

* Myös vaativat ohjelmat voi ratsastaa halutessaan nivelkuolaimilla, tänne voi tulla todellakin harjoittelemaan!

* Rataharjoitukset järjestetään Järvenpään Ratsastusseuran isossa maneesissa, verryttely pienessä maneesissa. Osoite Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.

* Lähtölistat nähtävillä www.jarvenpaanratsastusseura.fi viimeistään la 27.10. klo 15.00.

Tiedustelut sähköpostilla kiira.laivuri@gmail.com

TERVETULOA!