Pääsiäismaanantaina 2.4. seuraavat kouluratsastuksen rataharjoitukset

11.3.2018

Rataharjoituksissa ratsastettavat ohjelmat ovat:

Helppo C, E.B. Special 2015
Helppo B:3 2009
Helppo A:2
sekä vaativa B:stä alkaen vapaavalintaiset ohjelmat Prix de St Georgesiin asti, kerro ohjelma ilmoittautumisen yhteydessä!

Tuomarina rataharjoituksissa on III-luokan tuomari Tuija Tuominen. Hän antaa jokaisen suorituksen jälkeen ratsastajalle sekä mahdollisille valmentajalle ja/tai vanhemmille suullisen palautteen radasta pöytäkirjan lisäksi.

* Ilmoittautumiset ke 28.3. mennessä sähköpostitse maria.palo@elisanet.fi
* JRS:n ratsastuskoulun opetushevosilla osallistuvat voivat ilmoittautua vasta kun ovat sopineet opettajan kanssa ratsusta ja ohjelmavalinnasta. Yksi seuran hevonen voi mennä korkeintaan 2 rataa.
* Osallistumismaksu 20,00 €, seuran hevosilla 35,00 € (hevosvuokra sisältyy)
* Maksut suoritetaan viimeistään keskiviikkona 28.3. Järvenpään Ratsastusseuran tilille              FI20 5092 0920 1069 01, BIC OKOYFIHH, viestikenttään ratsukon nimi. Vain maksamalla osallistumismaksun määräpäivään mennessä ilmoittautuminen on voimassa!
* Mahdolliset peruutukset tekstiviestillä numeroon 044-539 7179.

* Peruutuksen tapahtuessa viimeistään perjantaina 30.3. osallistumismaksusta palautetaan puolet, tämän jälkeen tulevista peruutuksista ei maksunpalautuksia.

* Rataharjoituksiin otetaan maksimissaan 35 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä.

* Asuna vapaa, mutta siisti ratsastusasu, turvakypärän käyttö pakollista.

* Radalla saa olla mukana raippa, hevosella saa olla suojat/pintelit.

* Myös vaativat ohjelmat voi ratsastaa halutessaan nivelkuolaimilla, tänne voi tulla todellakin harjoittelemaan!

* Rataharjoitukset järjestetään Järvenpään Ratsastusseuran isossa maneesissa, verryttely pienessä maneesissa. Osoite Tuulimyllyntie 2, Järvenpää.

* Lähtölistat nähtävillä www.jarvenpaanratsastusseura.fi viimeistään su 1.4. klo 15.00.

Tiedustelut sähköpostilla maria.palo@elisanet.fi tai puhelimitse iltaisin 044-539 7179.

TERVETULOA!