Tärkeää tietoa kilpailemisesta kiinnostuneille!

3.3.2017

Tänä vuonna on SRL:n kilpailujärjestelmään tullut pieni muutos koskien ykköstason kilpailuja. Nyt myös ykköstason kilpailuihin ilmoittaudutaan Kipan kautta.

Kevätkauden ykköstason kilpailut: estekisat 2.4. ja koulukisat 23.4.

Kutsut tulevat Kipaan viimeistään 4 viikkoa ennen kilpailuja (este 5.3. ja koulu 26.3.). Estekilpailujen ilmoittautumisella ei ole ”kiire”, sillä niissä osallistujamääriä ei rajoiteta, mutta koulukilpailuissa rajoitetaan osallistujat 40 lähtöön. Ja Kipan kautta kun ilmoittaudutaan, järjestelmä lajittelee ilmoittautumisajan mukaan, eli silloin on syytä olla ajoissa ilmoittautumassa, jotta varmasti mahtuu mukaan.

Ennen ilmoittautumista ratsastajien on hankittava itselleen E-lupa (paitsi tietenkin ne ratsastajat, jotka ovat jo D-luvan anoneet ja saaneet). E-luvan hinta on 10 euroa. E-lupa ostetaan verkkokaupasta osoitteesta http://www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat/prime101.aspx
(polku: srl etusivu-yläpalkista kilpailut-vasen reuna kilpailuluvat-ratsastajan kilpailuluvat-E-kilpailulupa).
Ennen kilpailuluvan hankkimista täytyy olla kuluvan vuoden jäsenmaksu maksettuna ja oma henkilötunnus sekä sähköpostiosoite ilmoitettuna jäsentietoihin. E-luvan ostamisessa käytettävä sähköpostiosoite on oltava sama kuin jäsentiedoissa oleva. Henkilötunnukset ja sähköpostiosoitteet jäsentietoihin hoitaa seuran jäsensihteeri Satu Launonen satu.launonen@kolumbus.fi  Sadulle on annettava muutama päivä aikaa jäsentietojen päivittämiseen!
E-luvan aktivoituminen kestää 4-5 vrk, joten lupa-asiat kannattaa hoitaa kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Kilpailemisesta kiinnostuneet ratsastuskoulun oppilaat ilmoittautuvat opettajille, kertovat hevos/ponitoiveineen sekä ratsastettavan luokan toiveen. Opettajat sopivat ratsujen jaosta ja ilmoittavat oppilaille, kun nämä voivat ilmoittautua Kipassa.

Lisätietoja kilpailuluvasta ja ilmoittautumisesta tarvittaessa Marilta, hevosista/poneista Kiiralta.

terkuin
ykköskisavastaava mari