Kutsu Kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin

4.4.2012

KILPAILUKUTSU
Tervetuloa Järvenpään ratsastusseura ry:n järjestämään kouluratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 15.4.2012 klo 14.00 alkaen.
LUOKKA I          Helppo C:1 (2000)
                             Avoin ratsukoille, jotka eivät osallistu luokkiin II, III ja IV. Raipan tai kannusten käyttö sallittu.
LUOKKA II        K.N.Special (2009)
                             Avoin kaikille
LUOKKA III       Helppo B:3 (2009)
                             Avoin kaikille
LUOKKA IV       A-merkin kouluohjelma (2006), merkkisuoritus
                             Avoin ratsastajille, jotka ovat suorittaneet A-merkin esteosuuden       hyväksytysti ja ovat JRS:n jäseniä
ERITYISMÄÄRÄYKSET:
1. Luokat ovat avoimia kaikille, yläolevin rajoituksin. Opetushevosilla voivat osallistua vakiotunneilla säännöllisesti ratsastavat ratsastuskoulun oppilaat, jotka ovat JRS:n jäseniä. Luokissa noudatetaan soveltuvin osin SRL:n kouluratsastussääntöjä.
2. Ilmoittautumiset toimistoon tai opettajille torstaihin 12.4. mennessä. Opetushevosilla osallistuvat ratsastajat kysyvät ilmoittautuessaan omalta opettajaltaan suositusta sopivasta hevosesta/ponista. Lähtölistat ovat nähtävillä tallin ilmoitustaululla ja JRS:n nettisivulla pe iltana 13.4.
3. Yhdellä seuran opetushevosella voi mennä korkeintaan 2 rataa.
4. Seuran opetushevosen vuokra on 15e /rata. Lähtömaksu on 10e /rata (JRS:n tallilla asuvilta hevosilta.) Opetushevosella osallistuminen maksaa siis yhteensä 25e /rata. Ulkopuolisilta ratsukoilta lähtömaksu on 20e.
5. Kilpailijat sitoutuvat ilmoittautuessaan myös toimihenkilötehtävään muussa kuin omassa luokassa. (Tämä ei koske ulkopuoliselta tallilta tulevia.) Toimihenkilötehtävät käyvät selville lähtölistasta.
6. Luokissa I, II ja III jaetaan sijoittuneille ruusukkeet. Luokka IV on merkkisuoritus ja hyväksytyn tuloksen saavuttaneet ratsastajat saavat A-merkin. Merkin hinta 8e laskutetaan jälkikäteen.
7. Kilpailu järjestetään JRS:n isossa hiekka/kuitupohjaisessa maneesissa (20 x 60m) ja verryttely pienemmässä hiekkapohjaisessa maneesissa (20 x 40m).
8. Tiedustelut ratsastuksenopettajilta tai JRS:n toimistosta jrs.toimisto@kolumbus.fi. Kilpailusta vastaa ratsastuksenopettaja Jenni Jokipaltio-Jalonen.
9. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.
TERVETULOA!